Sunday, January 31, 2010

Toitumine

Toitumine

“Inimene on see, mida ta sööb.” Iga inimene soovib olla terve, miks ainult osad saavad öelda,et nad on Terved!


Millised faktorid mõjutavad meie heaolu? pärilikkus 8 %
ökoloogia 11%
stressid 6 %
toitumine ja toitumisharjumused 75%






Kolme esimest põhjust me oluliselt mõjutada ei saa. Toitumist saame. 70 % arstide poole pöördumistest põhjustavad haigused, mis tulenevad väärtoitumisest. Seega meie enesetunne on meie endi kätes. Põhilised haigused, mille pärast inimesed lahkuvad siit ilmast on: südameveresoonkonna probleemid
onkoloogilised probleemid (vähkkasvajad)
suhkruhaigus
osteoporoos (luudehõrenemine)


50% haigustest on otseselt seotud vale toitumisega. Kaks probleemi meie toitumises:
ülejäägid
puudujäägid
Topeltlõks, mis üha tugevamini laastab meid. Inimene ei koosne ainult kätest ja jalgadest, vaid rakkudest. Iga rakk vajab oma normaalseks tegevuseks iga päev taimset valku, vitamiine, mineraale, mikro-, makroelemente ja kiudaineid. Me sööme igapäev palju, aga meie organism nälgib.

Puudujäägid: taimne valk
vitamiinid
mineraalid
mikro- ja makroelemendid
kiudained
aminohapped
taimsed õlid
puhas vesi
süsivesikud
asendamatud rasvhapped






Toiduainete ümbertöötamisega toiduainetööstuses kaovad kasulikud ained. Me hävitame kasulikud ained toidu valmistamisel. Suur osa taimsest toodangust korjatakse enne nende küpsemist, enne tõelise toiteväärtuse saavutamist. Hiljem neid veel säilitatakse mitmel erineval moel. Vitamiinid ja mineraalid ning muud toitained hävivad igal etapil. Nt. kartulisse jääb ainult 8 % vajalikke aineid säilitusaja lõpuks.
Meie mullad on mineraalivaesed, eriti joodi, seleeni, tsingi ja kroomi poolest. Naiivne oleks arvata, et me saame toidust kõik organismile vajalikud ained.

Samal ajal saame väga palju üleliigset: loomset rasva
loomset valku
süsivesikuid (pasta ja jahutooted)
soola
suhkrut
keemiat
stabilisaatoreid
emulgaatoreid
värvaineid
säilitusaineid
antibiootikume
väetisi
tõrjevahendeid






Kui selline tasakaalutus kestab aastaid, hakkavad tekkima organismis probleemid. Algul märkamatud ja siis juba tõsisemad probleemid ja ainevahetuse häired. Põhiprobleem peitub selles, kas rakud saavad vajaliku toidu või mitte. Kui ei saa, siis rakud haigestuvad ja taastoodavad haigeid rakke, mille tulemuseks on haiged organid. Kõik toimub rakkude tasemel. Haiged rakud ei suuda organismist mürke välja viia. Keegi ei suuda teile anda kaotatud enesetunnet, kui te ise ei õpi perioodiliselt puhastama oma organismi ja õigesti toituma. Ja kui teil täna pole aega, raha ega soovi tegeleda oma tervisega, siis homme tuleb võidelda haigustega ning aega ja raha läheb rohkem.
Meie firma pakub võimaluse likvideerida topeltlõksu - viia välja mürgid ja anda seda, mis on puudu.
Programmid koosnevad kahest osast:
taimed, mis puhastavad organismi igat rakukest ülejääkidest, ðlakkidest (mürk ja jääkained), ainevahetusjääkidest, mürkidest, mida saame vee, õhu, toidu ja ravimitega.
toit ja toitained, mis annavad organismile seda, millest oli puudus. Kui me puhastame organismi ja anname vajalikud ained, hakkab organism korralikult töötama, normaliseerub ainevahetus.

ME EI RAVI KEDAGI, AITAME TAASTADA ORGANISMI JA ORGANITE TÖÖD, MIS OLI HÄIRITUD PUUDU- JA ÜLEJÄÄKIDEST.

Toorainet kogutakse üle kogu maailma. Suurem osa aineid kasvatatakse Tiibeti mägedes, kus on puhas ökoloogia ja mineraaliderikkad mullad.

No comments:

Post a Comment