Saturday, January 23, 2010

Tooted


Aloe Everyday Shampoon ning Conditioner
toode:JuuksehooldusvahendidTaimsed ekstraktid toidavad ja kaitsevad Teie juukseid ümbritseva keskkonna kahjulike mõjude eest. Shampoon 500 ml Hind 213,66Palsam 500 ml Hind 213,66
kategooria:
juuksehooldus
hind:
212.03 ja 212.03 kr
kasutamine:Värskendav śampoon aitab võidelda stressiga, mis ohustab teie juukseid iga päev. Igapäevane palsam hoiab niiskuse endas ilma, et juuksed tunduksid rasked. Mõlemal tootel on värskendav taimede lõhn ning need on piisavalt õrnad igapäevaseks kasutamiseks. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.





Body Buffing Scrub ja Body Contouring Crème
toode:Herbalife pakub luksuslikke kehahooldusvahendeid mugavaks kasutamiseks kodus. Kindlustage oma nahale meeldiv hooldus ja lõdvestus iga päev.Kooriv kreem Body Buffing Scrub hind 276,63Taastav kreem Body Contouring Crème hind 392,58
kategooria:
kehahooldus
hind:
283.84 ja 402.79 kr
kasutamine:Kreemid teevad naha pehmeks ja siledaks. Aitavad kiirendada naha surnud rakkude loomulikku eemaldumisprotsessi, tasandada "apelsinikoore" nahka, pingutada lõtvunud nahka ning anda sellele toonust. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.



Fibrebond
toode:Fibrebondi taimsed tabletid sisaldavad spetsiaalseid koostisosi, mis võtavad osa rasvade emulgeerimisest ja kiudaineid, mis soodustavad jääkainete väljaviimist seedetraktist.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Fibrebond aitab tõhustada seedeprotsessi kulgu. Soodustab ohutut ja efektiivset kaalu kontrolli. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.


Florafibre
toode:Florafibre taimsed tabletid sisaldavad kiudainet, mis puhastab organismi seedeprotsessi ajal
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Florafibre sisaldab piimhappe- ja atsidofiilbaktereid, mis aitavad soolestikus hoida normaalset mikrofloorat Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.





Formula 3 Valgusegu
toode:Piisava valgu koguse korral suureneb Teie keha lihasmass, mis omakorda soodustab organismis toimuva ainevahetusprotsessi kulgemist ning üleliigsete kalorite põletamist. F3 valgusegu tagab optimaalse valgunormi tarbimise päevas ning aitab leevendada söögikordade vahel tekkida võivat näljatunnet.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Tugev ning terve organism vajab igapäevast ning optimaalset valgunormi tarbimist.Rasvavaba F3 valgusegu aitab Teil tarbida vajalikku valgunormi ning seejuures kaalus püsida. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.







Herbal Aloe jook
toode:Herbal Aloe värskendav jook on loodud Aloe Vera ekstrakti baasil, mis sisaldab kasulikke looduslikke mineraale ja vitamiine. Aitab rahustada seedetrakti, taastada imendumisprotsessi peensooles.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Maitsev ning toniseeriv Herbal Aloe jook sisaldab väärtuslikku aaloed, aitab taastada seedeprotsessi normaalset kulgu ning soodustab organismi isepuhastumist Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Herbalifeline
toode:Spetsialistid-dietoloog soovitavad süüa kala ja teisi mereande vähemalt 3 x nädalas, et kindlustada organismi piisava Omega-3 kogusega. Neil, kes söövad kala 1 x nädalas või ei söö üldse, on soovitav tarvitada Herbalifeline kapsleid, mis kindlustavad organismi vajaliku Omega-3 kogusega.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Herbalifeline on rikastatud omega-3 rasvhapetega, mis tagavad inimese südameveresoonkonna normaalse tegevuse Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

LiftOff
toode:LiftOff kiireks jõuvarude taastamiseks ja energiasööstuks, millal iganes te seda vajate. Pole lisatud suhkrut ning jook on kalorivaene.Kaks värskendavat maitset - apelsini ja sidruni-laimi
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:LiftOff on kosutav energiajook, mis sisaldab C-vitamiini (antioksüdanti) ja B-vitamiinide kompleksi, mis aitab taastoota aktiivseks ja tervislikuks elustiiliks vajalikku energiat. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiini kompleks Formula 2
toode:Igapäevased stressiolukorrad, kahjulikud toitumisharjumused ning ümbritseva keskkonna kahjulik mõju nõrgendavad organismi. See viib väsimuseni, immuunsüsteemi nõrgenemiseni või ülekaaluni.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Formula 2 multiviitamiinikomplekt annab organismile 22 kõige tähtsamat vitamiini ja mineraali, mis soodustavad teie enesetunde paranemist. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega kooriv kreem Exfoliating Scrub
toode:Koorib õrnalt vanad kuivad naharakud. Silendab ja pehmendab nahka. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine. Kõikidele nahatüüpidele.
kategooria:
nahahooldus
hind:
100 ml 382.15 kr
kasutamine:Õrn näo koorimiskreem maasika ja vaarika seemnetega, jojoba terakestega ja mesilasvahaga, mis pehmendavad ja silendavad nahka Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega niisutav mask Moisture Mask
toode:Niisutab kuiva nahka, märgatavalt pehmendab ja silendab seda. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine. Kõikidele nahatüüpidele.
kategooria:
nahahooldus
hind:
125 ml 382.15 kr
kasutamine:Rikkalik ja luksuslik niisutav mask, mille valmistamisel on kasutatud pajuurvaekstrakti, võiseemiku võid ja avokaadoõli. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega puhastav mask Clarifying Mask
toode:Parandab naha tekstuuri ja tooni, muudab rasuse naha puhtaks, selgeks ja säravaks. Jätab värske tunde. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine. Kõikidele nahatüüpidele.
kategooria:
nahahooldus
hind:
125 ml 382.15 kr
kasutamine:Mask puhastab õrnalt ja efektiivselt teie nahka. Parandab naha tekstuuri ja tooni. Maski koostisesse kuulub apelsini-, eukalüpti- ja sarapuupähkliõli. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega puhastusgeel Cleanser to Oily
toode:Kergelt vahutav geelitaoline Cleanser eemaldab meigi, puhastab naha mustusest ja rasvasest läikest, spetsiaalselt välja töötatud normaalsele/rasvasele nahale. Annab värske, puhta ja pehme tunde. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine.
kategooria:
nahahooldus
hind:
200 ml 268.12 kr
kasutamine:Puhastusgeeli koostises olevad teepuu- ja eukalüptiõli parandavad naha tekstuuri, pinguldavad ja toniseerivad nahka. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega puhastuspiim Cleanser to Dry
toode:Rikkalik puhastuspiim, spetsiaalselt välja töötatud normaalsele/kuivale nahale. Eemaldab pehmelt meigi, mustuse ja rasva. Annab nahale puhta ja niisutatud tunde. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine.
kategooria:
nahahooldus
hind:
200 ml 268.12 kr
kasutamine:Rikkalik, õrn puhastuspiim magusa mandli ja jojobaga meigi, mustuse ning rasu eemaldamiseksKonsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega päevakreem Moisturizer to Dry
toode:Pehme, rikkalik päevakreem, spetsiaalselt välja töötatud normaalsele/kuivale nahale. Annab nahale pehme, sileda, puhta ja uuenenud tunde. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine.
kategooria:
nahahooldus
hind:
50 ml 345.16 kr
kasutamine:Rikkalik päevakreem naha niisutamiseks ja kaitsmiseks. Rikkaliku niisutuse jaoks on lisatud avokaado- ja päevalilleõli, päiksekaitsefaktor 15. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega päevakreem Moisturizer to Oily
toode:Kerge päevakreem. Aitab kaitsta nahka kahjustavate päikesekiirte eest ja mahendab naha läiget. Päiksekaitsefaktor SPF 15. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine.
kategooria:
nahahooldus
hind:
50 ml 345.16 kr
kasutamine:Kerge päevakreem pajulilleekstraktiga, spetsiaalselt väljatöötatud normaalsele/rasvasele nahale.Aitab niisutada ja kaitsta nahka suurendamata rasvast läiget. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega silmaümbrusgeel Eye Gel
toode:Silmaümbruse piirkonnas on vähe rasunäärmeid ja nahk muutub kiiremini kuivaks. Silmaümbrusgeeli kasutatakse päeval silmaaluse naha värskendamiseks. Geelil on jahutav toime, mis kiiresti värskendab ja turgutab õrna nahka silmade piirkonnas. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine.
kategooria:
nahahooldus
hind:
15 ml 420.67 kr
kasutamine:Silmaümbrusgeel aitab vähendada silmaümbruse turset. Värskendab ja taaselustab nahka. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.
Multivitamiinidega silmaümbruskreem Eye Cream
toode:Silmaümbruskreem tagab lisaniisutuse ja vitamiinid silmapiirkonna nahale. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine. Igapäevasel kasutamisel aitab see rikkalik, pehmendav silmaümbruskreem vähendada peente joonte ja kortsukeste teket, mis on üheks varajase vananemise tunnuseks.
kategooria:
nahahooldus
hind:
15 ml 420.67 kr
kasutamine:Pehmendab ja niisutab õrna silmaümbruse nahka, aitab vähendada peenikesi kortse ja jooni ning suurendada silmaümbruse naha elastsust.Sobib kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikele. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

NRG tabletid
toode:Natures Raw Guarana (N.R.G.) asendamatu toidulisand inimesele, kes töötab palju ja on aktiivse eluviisiga. Guaraana taimest tabletid annavad erksust, tõstavad toonust ja aitavad säilitada töövõimet kogu päeva jooksul. Ei vii organismist kaltsiumi välja.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Looduslikust guaraana taimest NRG tabletid aitavad kindlustada energiaga pikaks ajaks. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega tooner Toner to Dry
toode:Värskendav tooner, spetsiaalselt välja töötatud normaalsele/kuivale nahale. Eemaldab liigse mustuse ja rasva. Ei sisalda alkoholi ja ei kutsu esile kestendust. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine. Annab nahale niisutatud, puhta ja värske tunde.
kategooria:
nahahooldus
hind:
200 ml 268.12 kr
kasutamine:Kerge ja värskendav näovesi pehmetoimelise nõiapähklipuuekstraktiga liigse mustuse eemaldamiseks, spetsiaalselt välja töötatud normaalsele/kuivale nahale. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega tooner Toner to Oily
toode:Aitab parandada naha tooni, tekstuuri ja elastsust.Aitab eemaldada mustuse ja rasvase läike. Nahk näeb välja värskem, uuenenum ja matim. Ei sisalda alkoholi ja ei kutsu esile kestendust. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine.
kategooria:
nahahooldus
hind:
200 ml 268.12 kr
kasutamine:Värskendav tooner, spetsiaalselt välja töötatud normaalsele/rasvasele nahale. Sisaldab nõiapähklipuu- ja apelsinikooreekstrakti, vähendab nahapooride esinemist ja eemaldab rasuse läike. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Multivitamiinidega öökreem Night Cream
toode:Naha rakud uuenevad teistest organismi rakkudest kõige kiiremini ja see toimub peamiselt öösel.Öökreem sisaldab kõiki teie organismile vajalikke toiteelemente, et kergendada tervislikult rakkude uuenemist. Sisaldab A-, C-, E-vitamiine.
kategooria:
nahahooldus
hind:
50 ml 647.18 kr
kasutamine:Tekstuurilt rikkalik ja kerge öökreem kindlustab pikaajalise niisutuse. Teie nahk on hommikul õrn ja pehme. Sobib kõikidele nahatüüpidele.Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Rose Ox
toode:Antioksüdandid, mis on Rose Ox-i koostises, aitavad võidelda vabade radikaalidega, ennetades nende hävitavat mõju organismile ja rakkude enneaegset vananemist.Taimeteadlased peavad rosmariini toniseerivate omadustega taimeks. Rosmariin sisaldab eluliselt vajalikke mineraale. On tugev antioksüdant.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:RoseOx kaitseb organismi rakke, aitab tugevdada immuunsüsteemi.Omab pikaajalist toniseerivat toimet. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Skin Activator päevakreem Day Lotion
toode:Aitab: •vähendada peeneid jooni ja kortsukesi•toita nahka, et see näeks välja siledam ja rohkem pingul•parandada naha sära ja jumet•tõsta naha niiskussisaldust ja toetada naha loomulikku struktuuri ning tasakaalu•kaitsta päikese eest SPF 15Sisaldab uudset, kollageeni moodustamises osalevat glükosamiinkompleksi
kategooria:
nahahooldus
hind:
50 ml 862.91 kr
kasutamine:Kerge, kiiresti imenduv niisutav päevakreem. Aitab taastada noorusliku ja siledama naha. Kasuta igal hommikul, et aidata vähendada peeneid jooni ja kortsukesi ning parandada naha sära ja selget jumet.Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Skin Activator öökreem Nighttime Replenishing
toode:Aitab:•vähendada peeneid jooni ja kortse•toita nahka muutes selle pehmemaks, elastsemaks ja siledamaks•muuta nahka säravamaks ja klaarimaks•suurendada naha niiskussisaldust ja toetada naha loomulikku struktuuri ja tasakaaluSisaldab uudset, kollageeni moodustamises osalevat glükosamiinkompleksi
kategooria:
nahahooldus
hind:
50 ml 762.75 kr
kasutamine:Luksuslik ja rikkalik öökreem. Toetab kollageeni tootmist ning niisutab ja toidab nahka. Kasutada igal õhtul, et noorendada nahka sel ajal kui magate ja kui rakkude uuenemisprotsess on aktiivseimKonsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Taimejook Thermojetics
toode:Värskendav ja toniseeriv taimne Thermojetics jook on alternatiiviks traditsioonilistele jookidele. Sisaldab rohelise tee ekstrakti ja teisi kasulikke taimi, mis aitavad parandada enesetunnet, annavad energiat, aitavad kiirendada kilogrammide ning sentimeetrite kadumist.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Taimejook Thermojetics on värskendav ja ergutav jook ning on ühtlasi heaks täienduseks kaalu kontrolli programmile. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Thermojetics Kollased tabletid
toode:Suurepäraseks täienduseks kaalu kontrolli programmile. Kollased tabletid aitavad teid kontrollida oma ?näksimise? isu.Koostisse kuuluv Garcinia cambogia vili on loodusliku kroomi allikas.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Thermojetics kollased tabletid aitavad vältida näksimise isu ja tagavad täiskõhutunde kontrolli Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

Toitekokteil Formula 1
toode:Formula 1 kokteili pulber on kaalu kontrolli ja tasakaalustatud toitumise toiduasendaja, mis kindlustab organismi tähtsate vitamiinide ja mineraalidega, kaasaarvatud kaltsium, C- ja E-vitamiin.Formula 1 kokteilipulbrit on viie erineva maitsega - shokolaad, vanilje, banaan, maasikas ja kreemi&küpsise.
kategooria:
tervisetooted
kasutamine:Kokteil sisaldab organismi elutegevuseks vajalikke vitamiine, mineraalained ning aminohappeid.Aitab kaalu korrigeerida. Konsultant koostab Teile individuaalse programmi, mille järgi toodet kasutama hakkate.

No comments:

Post a Comment